Hollandse tips

woensdag, 12 juli, 2017 - 10

In Amsterdam vond de 7de editie van de Hollandse Aandelenavond plaats. Het jaarlijks terugkerende evenement dat wordt georganiseerd door BNP Paribas en IEX bracht zes beursexperts aan het woord die elk drie aandelen tipten. En enkele shortkandidaten. Aan die lijstjes voegden we de Nederlandse beurslievelingen van dit huis aan toe!

Corné van Zeijl (Actiam)
x Brunel is een aandeel dat het momenteel moeilijk heeft, maar blijft een overnamekandidaat met een riante kaspositie.'
x BAM Group o “Overal staan hijskranen”
x Flow Traders  o een 'unloved' aandeel met een uitstekende balans en een goede bescherming bij een beursdaling.

Nico Bakker (BNP Paribas)
x BAM Group o Bakker is technisch analist en ziet BAM stijgen vanaf het huidige niveau naar 5,50 euro.
x SBM Offshore o SBM zou niet onder de 13 euro mogen noteren  x Wessanen  o Kan zijn sterke trend vervolgen. 

Nico Inberg (IEX)
x Eurocommercial: De Nederlandse vastgoedaandelen zijn ondergewaardeerd en koos Eurocommercial Properties als zijn favoriete Nederlandse vastgoedaandeel. De stijgende prijzen van ook winkelvastgoed zou Eurocom in de kaart moeten spelen. 'Kopen en wegleggen', aldus de marktvorser
x Pharming  o Een koopkandidaat die eindelijk winst zou moeten kunnen maken, omdat ze vorig jaar de verkooprechten voor de VS, Canada en Mexico hebben terug kunnen kopen. 

Jim Tehupuring (Probeleggen)
x Ahold Delhaize  o De afstraffing die Ahold Delhaize twee weken geleden kreeg is overdreven en noemde de situatie rond de grootgrutter 'een perfect storm'.
x Flow Traders o Heeft momenteel te kampen heeft met een lage volatiliteit op de beurs, waardoor er weinig te verdienen valt. Maar die volatiliteit zal terugkeren

Royce Tostrams (Tostrams Groep)
x Unilever o Met een duidelijke 'Buy the dip!'- boodschap gaf de man een concreet koersdoel voor onder meer Unilever : 55 euro
x ASML  o Kreeg een koersdoel van 142,50 euro
x Philips  o Kreeg een koersdoel van 41 euro.

Jos Versteeg (Theodoor Gilissen)
x Ahold zit letterlijk in de goede hoek (de Noordoostkant van de VS), behaalt het grote synergievoordelen en komt er een beter tweede halfjaar. Zijn koersdoel voor Ahold is 20 euro.
x Takeaway.com:Jos waagde zich niet aan een koersdoel, maar vond Takeaway.com, eens een marktpositie is veroverd, wel zeer winstgevend. Mocht de verovering van de Duitse markt niet lukken, dan ligt een overname altijd nog in het verschiet, aldus Versteeg.
x Galapagos o Krijgt een koersdoel van 100 euro. 

Aandeel: 

Pagina's

Copyright 2015 - 2016 - Disclaimer - Over ons - PrivacyContact

Back to Top