Jefferies verhoogt koersdoel ING

donderdag, 8 juni, 2017 - 11

Jefferies heeft het koersdoel voor ING Groep verhoogd van 16,40 naar 18,40 euro met handhaving van het koopadvies. Dit schreef analist Maxence Le Gouvello Du Timat donderdag in een rapport.

ING blijft bij Jefferies één van de favorieten in de Europese bankensector, samen met Credit Agricole, UniCredit en Lloyds Group.

Volgens analist Le Gouvello Du Timat beschikt ING over een goed gediversifieerde retailtak. Daarbij liet de bank over het eerste kwartaal van dit jaar goede resultaten zien met een "verrassende" versnelling van de fee-inkomsten. Ook bij wholesale waren de prestaties afgelopen kwartaal volgens de Amerikaanse zakenbank goed.

Op basis van de sterke prestaties in de eerste drie maanden van dit jaar verhoogde de analist zijn ramingen voor dit jaar met 11,4 procent. Voor volgend jaar gingen de taxaties van Jefferies met 7 procent omhoog en voor 2019 met 6,4 procent.

Jefferies wees er verder op dat ING stap voor stap zijn digitale strategie uitrolt. De volgende grote stap is de uitrol van het Genoma platform in Tsjechië.

"In onze optiek biedt ING de meeste waarde voor beleggers die zoeken naar een digitale strategie in de Europese bankensector", aldus Le Gouvello Du Timat

Aandeel: 

Pagina's

Copyright 2015 - 2016 - Disclaimer - Over ons - PrivacyContact

Back to Top