Societe Generale verhoogt advies Air France-KLM

woensdag, 8 februari, 2017 - 14

Société Générale heeft woensdag het advies voor Air France-KLM verhoogd van Verkopen naar Houden en stelde het koersdoel opwaarts bij van 4,70 naar 5,20 euro.

Volgens analisten van de Franse bank stijgen de brandstofprijzen flink, ondervindt de nieuwe topman enorm veel tegenwind vanuit vakbonden en zijn de verwachtingen voor de luchtvaartgroep nooit zo laag geweest. De marktvorsers verwachten dat het bedrijf deze lage verwachtingen kan overtreffen en benadrukten dat het aandeel momenteel op het laagste niveau in vier jaar noteert, waardoor een Houden advies meer op zijn plaats is.

Bovendien zal de luchtvaartgroep in 2017 profiteren van een gemakkelijke vergelijkingsbasis ten opzichte van 2016, omdat dit jaar gemarkeerd werd door een reeks terroristische aanslagen. Hierdoor is er dit jaar meer ruimte voor een positieve verrassing, aldus de analisten.

Om positiever te kunnen worden over het aandeel, moet Air France-KLM volgens de marktvorsers echter wel de schulden flink terugbrengen en hervormingen doorvoeren.

Aandeel: 

Pagina's

Copyright 2015 - 2016 - Disclaimer - Over ons - PrivacyContact

Back to Top