Wereldhave toont verbetering na zwak derde kwartaal

vrijdag, 3 februari, 2017 - 11

Wereldhave heeft betere resultaten gepresenteerd, waarbij sprake was van een aantrekkende markt in de laatste drie maanden van het jaar en een stijging van de identieke huur met 1 procent. Dit meldden de analisten van UBS in reactie op de bedrijfsresultaten van het vastgoedconcern.

De analisten merkten op dat de verbetering werd gerealiseerd ondanks het feit dat Wereldhave zich gedurende het verloop van het jaar geconfronteerd zag met een aantal faillissementen van huurders. Daarnaast merkte UBS op dat de net asset value, berekend door de totale waarde van de bezittingen min de schulden te delen door het aantal effecten, met 51,47 euro per aandeel 2 procent hoger is uitgekomen dan verwacht.

Tot slot merken de analisten op dat sprake was een een grote variatie in prestaties per land, waarbij de Nederlandse retail "duidelijk" verbeterde.

UBS hanteert een Neutraal advies voor Wereldhave met een koersdoel van 41,75 euro. Het aandeel noteerde vrijdag op een groen Damrak 1,6 procent hoger op 41,41 euro.

Aandeel: 

Pagina's

Copyright 2015 - 2016 - Disclaimer - Over ons - PrivacyContact

Back to Top