Over ons

Welkom op de website BeursAnalist.eu.

BeursAnalist helpt u beter te beleggen.
 
BeursAnalist, eu werd opgericht in 2015 door Luc Van den Borre en een aantal collega-analisten die al vele jaren hun sporen verdiend hebben op de financiële markten. Ons doel is de belegger kwaliteit te bieden, geen kwantiteit. Verwacht van ons geen tips over onbekende bedrijven of aandelen waarvan de koers de komende jaren 'zeker' zal verdubbelen. Verwacht van ons WEL kwaliteitsaandelen met een trackrecord en waar we 200% achter staan. 
Samen met u gestaag en kalm bouwen aan uw financiële vrijheid is onze leuze.
Alles wat we doen, doen we anders:
 
  • We weten- en we hebben het reeds tientallen jaren voor onszelf bewezen - dat de particuliere belegger de beurs kan verslaan.
  • We weten dat iedereen dat kan, zelfs als u over weinig tijd of geld beschikt.
  • We geloven in een lange-termijn aanpak en helpen uw vermogen groeien over tijd.
  • We weten dat U de beste persoon bent om uw financiële toekomst in handen te nemen.
We werken graag - en hard - voor onze leden, voor hun financiële resultaten en het genot ervan achteraf.
 

 

Over Luc Van den Borre (°1959)
 
Luc Van den Borre is licentiaat in de rechten (UGent) en licentiaat in de handels- en financiële wetenschappen (UBrussel).
 
Hij was jaren hoofdredacteur van de beleggersbrief Swingtrend, nu Inside Beleggen en directeur van Cash!-Trends. Hij is één van de stichters van het.beleggers.net, de eerste website in België voor beleggers.
 
Verder is hij auteur en mede-auteur van verschillende bestsellers over geldzaken: Tips van de Top, Verstandig Vastgoed Verwerven, De 100 Beste Aandelen ter Wereld, Kleine Aandelen, Grote Winsten, Strategisch Beleggen met Opties,… In België alleen al werden reeds meer dan 125.000 exemplaren van zijn boeken verkocht. Een absoluut record in zijn sector.

 

Copyright 2015 - 2016 - Disclaimer - Over ons - PrivacyContact

Back to Top